28.9.07

OPROEP

Net als vorig jaar, komt De TOETS langzaam maar zeker weer tot leven; concertjes beginnen te lopen, de leerlingen delen informatie, en een heleboel interessante websites over (en langs) ons vak worden (her)ontdekt. Tijd dus om dit alles op DeTOETS te gooien! Dit kan op twee manieren; je geeft door aan de redactie wat je is opgevallen (via mail, als commentaar op deze blog,...) en wij doen de rest, óf -- en dat is veel beter -- je zegt in je eigen woorden iets over muziek, instrumenten, bouwers,... Dit laatste kan via een mail naar detoets@yahoo.com
ALLES dat met onze opleiding te maken heeft, in heel brede zin, komt in aanmerking. Let op, wij studenten van ILSA zijn niet de enigen die De TOETS lezen; geregeld wordt naar collega's, muzikanten enzomeer gemaild.
Deze oproep dus: steek je handen uit de mouwen en vul aan!

Concertmelding


Het koor waarin Kristien Depauw (lerares Nederlands / PAV) zingt, brengt o.a. het Requiem van Gabriel Fauré.
Het is prachtige muziek, wees daar zeker van! En als je eens een koor aan het werk wil zien, dit is je kans. Koormuziek is iets dat je moet leren smaken, en dat werkt best wanneer je al die stemmen 'live' hoort, in een mooie zaal of kerk.
Alle informatie bij Kristien, maar reserveren doe je best via de adressen op de flyer!